Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα FindSolution.gr.  Σάς ενημερώνουμε ότι με την χρήση της σελίδας μας FindSolution.gr αυτόματα σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους:

 

1) Τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας στο FindSolution.gr. (Μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας στον ακόλουθο σύνδεσμο Διαγραφή των δεδομένων μου)

2) Δέχεστε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και να πληρώσετε επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα FindSolution.gr.

3) Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μας δίνεται το δικαίωμα να παραχωρήσουμε τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, Πόλη-Κωμόπολη, Ταχυδρομικό κώδικα, Κινητό Τηλέφωνο) στη μεταφορική εταιρεία (Courier) που συνεργαζόμαστε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

4) Το FindSolution.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, Παρ’ όλα αυτά αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Aσφάλεια Συναλλαγών & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για να εξασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer).

Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Το SSL χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ δύο συσκευών (συνηθέστερα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών) εγκαθιδρύοντας μία ασφαλή σύνδεση μεταξύ τους μέσω του διαδικτύου. Το πρωτόκολλο αυτό χρησιμοποιεί το TCP/IP για τη μεταφορά των δεδομένων και είναι ανεξάρτητο από την εφαρμογή που χρησιμοποιεί ο τελικός χρήστης.

Περισσότερα διαβάστε εδώ

 Υπηρεσία Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter)

Η αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας FindSolution.gr αποτελεί την ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του χρήση για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων καθώς και άλλων εμπορικών επικοινωνιών.

Παρ’ όλα αυτά δίνεται η δυνατότητα να αφαιρέσετε το Email σας από αυτήν την υπηρεσία.

Σχετικά με τής Επιστροφές, Εγγυήσεις, Ακυρώσεις

Επιστροφές

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής ένωσης έχετε το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε με προθεσμία εντός 2 εβδομάδον (14 ημερών). Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Η χρέωση παραλήπτη γίνεται μόνο σε περίπτωση που ευθυνόμαστε εμείς.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι επιστροφές των προϊόντων πρέπει να συνοδεύονται από το δελτίο αποστολής.

Περισσότερες πληροφορίες κάντε κλίκ εδώ.

Ακυρώσεις

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει εγκαίρως με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ενώ η παραγγελία βρίσκεται στη διαδικασία συγκέντρωσης των προϊόντων αγοράς. Από την έναρξη της αποστολής και έπειτα, η οποιαδήποτε ακύρωση δεν θα γίνεται αποδεκτή.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@findsolution.gr η τηλεφωνικός στο 6980449647.

Είμαστε πάντα μαζί με τον πελάτη για να λύσουμε το όποιο πρόβλημα προκύψει.

Στοιχεία επιχείρησης

Επωνυμία : ΦΑΚΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
Έδρα : Ρόδος, Λάρδος 85109
ΔΟΥ : Ρόδου
ΑΦΜ : 171369006
Γ.Ε.ΜΗ. : 154469920000
Τηλέφωνο : 6980449647